Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiony dodatek do obiadu. Są po prostu pyszne.
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 25
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 31
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 347
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 25
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 31
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 347
Składniki
Buraczki wyszorowałam a następnie ugotowałam do miękkości. Odlałam wodę z gotowania i zalałam zimną wodą. Odstawiłam do wystudzenia. Buraczki będzie bardzo łatwo obierać.
Obrane starłam na tarce. Ja używam tarki do ziemniaków o najdrobniejszych oczkach. Patelnię rozgrzewam daję masło i pulpę buraczaną. Smażę często mieszając żeby odparować nadmiar soku. Doprawiam solą i pieprzem oraz sokiem z cytryny. Smacznego