Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy chleb pełnoziarnisty.
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 84
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 614
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 84
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 614
Składniki
Mielone złote siemię lniane mieszamy z maślanką i solą, następnie wlewamy ją do mieszanki płatków i ziaren. Całość najlepiej wyrobić za pomocą robota kuchennego. Gotową masę wykładamy do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy godzinę w 180 stopniach C. Po upieczeniu ostrożnie przekładamy na kratkę i odstawiamy do ostygnięcia. Po ostygnięciu kroimy ząbkowanym nożem do chleba.