Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrzan to obowiązkowy dodatek, którego nie może zabraknąć na świątecznym stole. Świetnie pasuje do wędlin, pasztetów czy jajek. Można go dodać również do żurku, aby podkręcić jego smak i ostrość. Domowy chrzan przygotujesz dosłownie w 10 minut.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 248
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1329
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4171
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1176
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 248
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1329
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4171
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1176
Składniki
Chrzan umyj i obierz. Zetrzyj na najmniejszych oczkach.
Dodaj ocet jabłkowy, cukier i sól. Wszystko ze sobą dokładne wymieszaj. Następnie wlej wrzątek i ponownie zamieszaj całość.
Gotowy chrzan przechowuj w słoiku, w lodówce do 3 tygodni.