Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrzan to obowiązkowy dodatek, którego nie może zabraknąć na świątecznym stole. Świetnie pasuje do wędlin, pasztetów czy jajek. Można go dodać również do żurku, aby podkręcić jego smak i ostrość. Domowy chrzan przygotujesz dosłownie w 10 minut.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10512
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3161
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2265
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10512
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3161
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2265
Składniki
Chrzan umyj i obierz. Zetrzyj na najmniejszych oczkach.
Dodaj ocet jabłkowy, cukier i sól. Wszystko ze sobą dokładne wymieszaj. Następnie wlej wrzątek i ponownie zamieszaj całość.
Gotowy chrzan przechowuj w słoiku, w lodówce do 3 tygodni.