Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrzan to obowiązkowy dodatek, którego nie może zabraknąć na świątecznym stole. Świetnie pasuje do wędlin, pasztetów czy jajek. Można go dodać również do żurku, aby podkręcić jego smak i ostrość. Domowy chrzan przygotujesz dosłownie w 10 minut.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424608
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10585
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336893
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4665
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424608
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10585
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336893
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4665
Składniki
Chrzan umyj i obierz. Zetrzyj na najmniejszych oczkach.
Dodaj ocet jabłkowy, cukier i sól. Wszystko ze sobą dokładne wymieszaj. Następnie wlej wrzątek i ponownie zamieszaj całość.
Gotowy chrzan przechowuj w słoiku, w lodówce do 3 tygodni.