Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste w przygotowanu.Pomysł na szybki obiad , lub kolację.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 314
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 719
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 735
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 32
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 314
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 719
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 735
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 32
Składniki
Wszystkie skladniki wkladam do miski i mieszam do uzyskana jednolitego ciasta. U mnie w tymcelu sprawdza sę sylikonowa łopatka, ale można równeż ręczne. Odstawam na 20 mnut.
Ciasto dzielę na 10 kulek. Na wysypaną lekko mąką stolnicę wykładam kulkę ciasta i wałkuję na cieniutki placek. Smażę z dwóch stron na suchej patelni.