Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciemny sos cebulowy, prosty w przygotowaniu. Możemy taki sos wykorzystać do różnego rodzaju klusek lub do dań mięsnych.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 991
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 119
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2171
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4183
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 991
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 119
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2171
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4183
Składniki
Zagotowujemy w garnczku litr wody z liśćmi laurowymi, zielem angielskim, suszoną włoszczyzną i pastą rosołową.
W między czasie smażymy pokrojoną w pół plastry cebulę.
Gdy cebula będzie ładnie zeszklona dodajemy ją łyżką cedzakową do gotującego się bulionu warzywnego.
Dodajemy sos sojowy, paprykę, doprawiamy sos do smaku pozostałymi przyprawami i zagęszczamy sos skrobią ziemniaczaną. Smacznego!!!