Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciemny sos cebulowy, prosty w przygotowaniu. Możemy taki sos wykorzystać do różnego rodzaju klusek lub do dań mięsnych.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19849
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 493
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6900
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242936
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19849
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 493
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6900
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242936
Składniki
Zagotowujemy w garnczku litr wody z liśćmi laurowymi, zielem angielskim, suszoną włoszczyzną i pastą rosołową.
W między czasie smażymy pokrojoną w pół plastry cebulę.
Gdy cebula będzie ładnie zeszklona dodajemy ją łyżką cedzakową do gotującego się bulionu warzywnego.
Dodajemy sos sojowy, paprykę, doprawiamy sos do smaku pozostałymi przyprawami i zagęszczamy sos skrobią ziemniaczaną. Smacznego!!!