Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinię należy umyć a następnie pokroić w dość grube plastry. Natrzeć przyprawami i tunezyjską oliwą z oliwek o smaku ostrej papryki oblać obficie wszystkie plastry. Zapiekać w piekarniku.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 525
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 595
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 137
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 525
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 595
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 137
Składniki
Cukinię należy umyć a następnie pokroić w dość grube plastry. Plastry rozłożyć na blaszce wyłożonej papierem, następnie obsypać wszystkimi przyprawami z dwóch stron. Tunezyjską oliwą z oliwek o smaku ostrej papryki (można już dostać w Polsce) oblać obficie wszystkie plastry.
Wstawić do piekarnika rozgrzanego do ok. 180 stopni , piec około 20 min, można od czasu do czasu obrócić plastry, aby zarumieniły się z dwóch stron, ale nie jest to konieczne. Doskonały dodatek do mięs, ale i świetna przekąska. Smacznego!