Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinię należy umyć a następnie pokroić w dość grube plastry. Natrzeć przyprawami i tunezyjską oliwą z oliwek o smaku ostrej papryki oblać obficie wszystkie plastry. Zapiekać w piekarniku.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10835
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3485
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2553
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10835
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3485
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2553
Składniki
Cukinię należy umyć a następnie pokroić w dość grube plastry. Plastry rozłożyć na blaszce wyłożonej papierem, następnie obsypać wszystkimi przyprawami z dwóch stron. Tunezyjską oliwą z oliwek o smaku ostrej papryki (można już dostać w Polsce) oblać obficie wszystkie plastry.
Wstawić do piekarnika rozgrzanego do ok. 180 stopni , piec około 20 min, można od czasu do czasu obrócić plastry, aby zarumieniły się z dwóch stron, ale nie jest to konieczne. Doskonały dodatek do mięs, ale i świetna przekąska. Smacznego!