Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto prosty przepis na pikantny sos czosnkowy, który doda smaku Twoim kebabom. Idealny balans kremowości i ostrości, ten sos jest łatwy do przygotowania i świetnie komponuje się z mięsem oraz świeżymi warzywami.
Pyszny sos waniliowy, który może urozmaicić wiele deserów. Począwszy od naleś...
Odsłon: 68
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 16372
Pyszny sos waniliowy, który może urozmaicić wiele deserów. Począwszy od naleś...
Odsłon: 68
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 16372
Składniki
Rozgnieć czosnek na pastę, używając praski lub noża i deski do krojenia.
W małej misce wymieszaj pastę z czosnku z jogurtem greckim i domowym majonezem do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj posiekaną natkę pietruszki do mieszanki, by dodać świeżości.
Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki, aby składniki się połączyły i sos miał jednolitą konsystencję. Połącz ze sobą smaki i przypraw do smaku, jeśli to konieczne.
Przechowuj w lodówce, aby smaki mogły się przegryźć, co najmniej przez 1 godzinę przed podaniem.