Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos holenderski (sauce hollandaise) pochodzący z kuchni francuskiej nie jest łatwy do przyrządzenia. Moja metoda jest szybka (2-3 minuty), łatwa, zawsze skuteczna a sos wymaga niewielu składników, co odróżnia go od kupnych gotowych sosów, które zawierają sporo chemii.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 336
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 59
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 340
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 32214
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9100
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 336
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 59
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 340
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 32214
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9100
Składniki
Rozpuscic maslo w rondelku. Do wysokiego, waskiego pojemnika wlozyc wszystkie skladniki oprócz masla i miksowac recznym blenderem. Następnie powoli i malymi porcjami dodawcj maslo, az powstanie odpowiednio kremowa konsystencja. Maslo moze byc jeszcze cieple. Gotowy sos doprawic jeszcze w razie potrzeby.
Sos zwykle podaje sie z rybami, owocami morza, warzywami i jajkami.