Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fit ,przekąska do obiadu,smaczna,aromatyczna i zdrowa.Serdecznie oolecam:) Można równiez zajdać solo bez dodatku wędliny czy mięsa:)
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7968
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 259
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 96
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2152
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 660
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7968
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 259
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 96
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2152
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 660
Składniki
Umyte wazywa pokroić,kalarepkę w paski jak na frytki,czosnek niedźwiedzi drobno pokroić jak i botwinkę. Cukinie pokroić na ćwiartki. Na patelnię dać warzywa,pasek masła i podlać 3/4 szkl.wody. Dusić pod przykryciem 10 min.Odkryć i dalej dusić do odparowania wody.Na końcu podsypać po wierzchu palcami mąką ,tak łyżeczke,i szybko zamieszac by nie zrobiły sie grudki. Doprawić do smaku solą ,octem lub sokiem z cytryny,lekko zasmażyc i gotowe.
Smacznego życzę!