Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fit ,przekąska do obiadu,smaczna,aromatyczna i zdrowa.Serdecznie oolecam:) Można równiez zajdać solo bez dodatku wędliny czy mięsa:)
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 476
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 69
Polecam.
Odsłon: 582
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 856
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 257
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 476
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 69
Polecam.
Odsłon: 582
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 856
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 257
Składniki
Umyte wazywa pokroić,kalarepkę w paski jak na frytki,czosnek niedźwiedzi drobno pokroić jak i botwinkę. Cukinie pokroić na ćwiartki. Na patelnię dać warzywa,pasek masła i podlać 3/4 szkl.wody. Dusić pod przykryciem 10 min.Odkryć i dalej dusić do odparowania wody.Na końcu podsypać po wierzchu palcami mąką ,tak łyżeczke,i szybko zamieszac by nie zrobiły sie grudki. Doprawić do smaku solą ,octem lub sokiem z cytryny,lekko zasmażyc i gotowe.
Smacznego życzę!