Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fit ,przekąska do obiadu,smaczna,aromatyczna i zdrowa.Serdecznie oolecam:) Można równiez zajdać solo bez dodatku wędliny czy mięsa:)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3818
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414630
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2359
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3818
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414630
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2359
Składniki
Umyte wazywa pokroić,kalarepkę w paski jak na frytki,czosnek niedźwiedzi drobno pokroić jak i botwinkę. Cukinie pokroić na ćwiartki. Na patelnię dać warzywa,pasek masła i podlać 3/4 szkl.wody. Dusić pod przykryciem 10 min.Odkryć i dalej dusić do odparowania wody.Na końcu podsypać po wierzchu palcami mąką ,tak łyżeczke,i szybko zamieszac by nie zrobiły sie grudki. Doprawić do smaku solą ,octem lub sokiem z cytryny,lekko zasmażyc i gotowe.
Smacznego życzę!