Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie z serii zero waste, takie eksperymenty bywają bardzo dobre, tak jest w tym przypadku a przy okazji nie zmarnowała się lekko zwiędła kapusta pekińska
Najlepsza surówka z selera, gruszki i marchewki z dodatkiem żurawiny idealna...
Odsłon: 140
Pyszny i puszysty piernik który przygotujesz bez użycia miksera dosłownie w 5...
Odsłon: 245
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 55
Najlepsza surówka z selera, gruszki i marchewki z dodatkiem żurawiny idealna...
Odsłon: 140
Pyszny i puszysty piernik który przygotujesz bez użycia miksera dosłownie w 5...
Odsłon: 245
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 55
Składniki
1, cebule pokroić w krążki, pieczarki w plasterki, kapustę posiekać (ja pokroiłam prawie do końca), 2. rozgrzać olej, wrzucić cebulę, potem pieczarki i kapustę, lekko posolić, podlać wodą, dusić pod przykryciem, jak warzywa zmiękną odparować płyn, doprawić do smaku, podawać jako dodatek do drugiego dania, smacznego