Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie z serii zero waste, takie eksperymenty bywają bardzo dobre, tak jest w tym przypadku a przy okazji nie zmarnowała się lekko zwiędła kapusta pekińska
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5064
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1677
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1203265
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5064
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1677
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1203265
Składniki
1, cebule pokroić w krążki, pieczarki w plasterki, kapustę posiekać (ja pokroiłam prawie do końca), 2. rozgrzać olej, wrzucić cebulę, potem pieczarki i kapustę, lekko posolić, podlać wodą, dusić pod przykryciem, jak warzywa zmiękną odparować płyn, doprawić do smaku, podawać jako dodatek do drugiego dania, smacznego