Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie z serii zero waste, takie eksperymenty bywają bardzo dobre, tak jest w tym przypadku a przy okazji nie zmarnowała się lekko zwiędła kapusta pekińska
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 110
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31266
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 409
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 110
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31266
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 409
Składniki
1, cebule pokroić w krążki, pieczarki w plasterki, kapustę posiekać (ja pokroiłam prawie do końca), 2. rozgrzać olej, wrzucić cebulę, potem pieczarki i kapustę, lekko posolić, podlać wodą, dusić pod przykryciem, jak warzywa zmiękną odparować płyn, doprawić do smaku, podawać jako dodatek do drugiego dania, smacznego