Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duszoną kapustę można podać do obiadu zamiast surówki. Nie zapomnijmy o dodatku innych warzyw i koperku, który podkreśla smak całego dania.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3521
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 511
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 330
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 7205
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 450
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3521
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 511
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 330
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 7205
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 450
Składniki
Kapustę szatkujemy, marchew ścieramy na małych oczkach tarki. Cebulę i koperek drobno siekamy.
W garnku rozpuszczamy masło. Dodajemy kapustę, marchew i cebulę, zalewamy 1 szklanką wody. Dusimy pod przykryciem często mieszając przez około 40 minut. Dodajemy przyprawy i koperek, dusimy jeszcze chwilę.