Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duszoną kapustę można podać do obiadu zamiast surówki. Nie zapomnijmy o dodatku innych warzyw i koperku, który podkreśla smak całego dania.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Składniki
Kapustę szatkujemy, marchew ścieramy na małych oczkach tarki. Cebulę i koperek drobno siekamy.
W garnku rozpuszczamy masło. Dodajemy kapustę, marchew i cebulę, zalewamy 1 szklanką wody. Dusimy pod przykryciem często mieszając przez około 40 minut. Dodajemy przyprawy i koperek, dusimy jeszcze chwilę.