Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duszoną kapustę można podać do obiadu zamiast surówki. Nie zapomnijmy o dodatku innych warzyw i koperku, który podkreśla smak całego dania.
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5523
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3988
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 108
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 684
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5523
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3988
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 108
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 684
Składniki
Kapustę szatkujemy, marchew ścieramy na małych oczkach tarki. Cebulę i koperek drobno siekamy.
W garnku rozpuszczamy masło. Dodajemy kapustę, marchew i cebulę, zalewamy 1 szklanką wody. Dusimy pod przykryciem często mieszając przez około 40 minut. Dodajemy przyprawy i koperek, dusimy jeszcze chwilę.