Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej Babci.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5844
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 428
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5844
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 428
Składniki
Wykonanie Na oleju przysmażyć zmiażdżony czosnek z solą do smaku do zrumienienia. Włożyć liście sałaty i smażyć przez minutę. Polać wodą, wymieszać i dusić prze 2 minuty. Przełożyć na półmisek, skropić przyprawą wymieszaną w odrobinie wody. Podawać do mięs na ciepło.