Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo mięso jako farsz może być nudne, dlatego lubię dołożyć jakiś dodatek,aby nadał wyrazu i dodał smaku. Tym razem odważyłam się dodać papryczkę chili i pomysł był trafiony. Kto chce dodać trochę ostrości farszowi, niech sięgnie po mój pomysł. Wbrew pozorom farsz nie jest bardzo ostry, bo papryczka ginie w mięsie.
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 83
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 189
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 83
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 189
Składniki
Mięso mielemy przez maszynkę
Papryczkę chili kroimy wzdłuż na cienkie paski, a potem w drobną kostkę
Dodajemy do mięsa, również dodajemy przepuszczony przez praskę czosnek, doprawiamy przyprawami i farsz gotowy. Z takiej ilości farszu wyjdzie 6-7 krokietów, na które przepis znajdziecie na moim profilu. Smacznego.