Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo mięso jako farsz może być nudne, dlatego lubię dołożyć jakiś dodatek,aby nadał wyrazu i dodał smaku. Tym razem odważyłam się dodać papryczkę chili i pomysł był trafiony. Kto chce dodać trochę ostrości farszowi, niech sięgnie po mój pomysł. Wbrew pozorom farsz nie jest bardzo ostry, bo papryczka ginie w mięsie.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 101736
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1980
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5835
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5839
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 101736
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1980
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5835
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5839
Składniki
Mięso mielemy przez maszynkę
Papryczkę chili kroimy wzdłuż na cienkie paski, a potem w drobną kostkę
Dodajemy do mięsa, również dodajemy przepuszczony przez praskę czosnek, doprawiamy przyprawami i farsz gotowy. Z takiej ilości farszu wyjdzie 6-7 krokietów, na które przepis znajdziecie na moim profilu. Smacznego.