Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo mięso jako farsz może być nudne, dlatego lubię dołożyć jakiś dodatek,aby nadał wyrazu i dodał smaku. Tym razem odważyłam się dodać papryczkę chili i pomysł był trafiony. Kto chce dodać trochę ostrości farszowi, niech sięgnie po mój pomysł. Wbrew pozorom farsz nie jest bardzo ostry, bo papryczka ginie w mięsie.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 318
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11125
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3717
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1275
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 318
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11125
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3717
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1275
Składniki
Mięso mielemy przez maszynkę
Papryczkę chili kroimy wzdłuż na cienkie paski, a potem w drobną kostkę
Dodajemy do mięsa, również dodajemy przepuszczony przez praskę czosnek, doprawiamy przyprawami i farsz gotowy. Z takiej ilości farszu wyjdzie 6-7 krokietów, na które przepis znajdziecie na moim profilu. Smacznego.