Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo mięso jako farsz może być nudne, dlatego lubię dołożyć jakiś dodatek,aby nadał wyrazu i dodał smaku. Tym razem odważyłam się dodać papryczkę chili i pomysł był trafiony. Kto chce dodać trochę ostrości farszowi, niech sięgnie po mój pomysł. Wbrew pozorom farsz nie jest bardzo ostry, bo papryczka ginie w mięsie.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1638
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 496
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1638
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 496
Składniki
Mięso mielemy przez maszynkę
Papryczkę chili kroimy wzdłuż na cienkie paski, a potem w drobną kostkę
Dodajemy do mięsa, również dodajemy przepuszczony przez praskę czosnek, doprawiamy przyprawami i farsz gotowy. Z takiej ilości farszu wyjdzie 6-7 krokietów, na które przepis znajdziecie na moim profilu. Smacznego.