Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z serii wspomnienie lata. Pyszna polska fasolka, podana w tradycyjny sposób. Pasuje do mięska, ryby, można też zajadać się nią solo.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2148
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 104
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 183
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 177
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2148
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 104
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 183
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 177
Składniki
Fasolkę myjemy, obcinamy końcówki i gotujemy w lekko osolonej wodzie. Czas gotowania to około 15- 20 minut, od momentu gdy całość zacznie wrzeć. Ugotowaną fasolkę odcedzamy. Na patelni rozpuszczamy masło, podsmażamy go do czasu, aż będzie zrumienione i pachnące, wówczas dodajemy bułkę tartą. Całość podsmażamy przez chwilę, następnie wrzucamy fasolkę, mieszamy i podajemy. Smacznego.