Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne połączenie fasolki z bułką tartą. Można serwować ją do drugiego dania lub jako samodzielne danie.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 905
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22993
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15408
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 905
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22993
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15408
Składniki
Z fasolki odciąć końcówki i ją opłukać. W garnku zagotować wodę z łyżeczką soli i dodać fasolkę. Gotować do miękkości fasolki, następnie odcedzić ją na sicie.
Na suchą rozgrzaną patelnie dodać bułkę tartą, smażyć aż lekko się przyrumieni, dodać masło, fasolkę i sól do smaku. Wymieszać, aby fasolka otoczyła się w bułce i maśle. Podawać na ciepło.