Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne połączenie smaków.
blender
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1236
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 175
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 475
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1236
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 175
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 475
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Składniki
Fasolkę gotuje się do miękkości- około 15-20 minut. Fasolkę można na ciepło wymieszać z gotowym pesto. Lub składniki do pesto dać do wąskiego i wyższego naczynia i zmiksować stopką blendera. Smaczna też na zimno. Smacznego :)