Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne połączenie smaków.
blender
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13237
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2579
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3728
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4736
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13237
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2579
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3728
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4736
Składniki
Fasolkę gotuje się do miękkości- około 15-20 minut. Fasolkę można na ciepło wymieszać z gotowym pesto. Lub składniki do pesto dać do wąskiego i wyższego naczynia i zmiksować stopką blendera. Smaczna też na zimno. Smacznego :)