Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sposób na fasolkę szparagową.
        
        
        
            
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231745
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4957
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36342
            
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231745
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4957
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36342
        
        Składniki
Pokrojoną fasolkę trzeba ugotować do ulubionego stopnia miękkości w osolonej wodzie, jeśli jest bardzo młoda wystarczy 10 minut. W rondelku na bardzo małym ogniu trzeba zezłocić czosnek, dodać przyprawy aby nabrały aromatu i dodać obranego i pokrojonego pomidora. Pomidory powinny się rozpaść a sos zgęstnieć, wtedy można dodać fasolkę szparagową i jeszcze całość doprawić solą.
Fasolka smaczna jest na ciepło jak i na zimno. U mnie najpierw występowała podczas obiadu- warzywa z letniego ogrodu, a potem w lunchboxie.
Smacznego :)