Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sposób na fasolkę szparagową.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 258
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2811
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1838
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3548
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28877
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 258
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2811
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1838
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3548
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28877
Składniki
Pokrojoną fasolkę trzeba ugotować do ulubionego stopnia miękkości w osolonej wodzie, jeśli jest bardzo młoda wystarczy 10 minut. W rondelku na bardzo małym ogniu trzeba zezłocić czosnek, dodać przyprawy aby nabrały aromatu i dodać obranego i pokrojonego pomidora. Pomidory powinny się rozpaść a sos zgęstnieć, wtedy można dodać fasolkę szparagową i jeszcze całość doprawić solą.
Fasolka smaczna jest na ciepło jak i na zimno. U mnie najpierw występowała podczas obiadu- warzywa z letniego ogrodu, a potem w lunchboxie.
Smacznego :)