Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyglądem przypomina kisiel, jest jednak bardziej od niego błyszcząca. Doskonały dodatek do deserów, lodów, gofrów, naleśników, serników, panna cotty, tortów... i do mojej jutrzejszej porannej owsianki...
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 38
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 72
Udka z kurczaka z airfryiera przypominają uwielbiane przez wszystkich paniero...
Odsłon: 507
Te bajecznie proste i pyszne ciastka owsiane bez cukru przygotujesz tylko z 3...
Odsłon: 2785
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 3453
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2594
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 38
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 72
Udka z kurczaka z airfryiera przypominają uwielbiane przez wszystkich paniero...
Odsłon: 507
Te bajecznie proste i pyszne ciastka owsiane bez cukru przygotujesz tylko z 3...
Odsłon: 2785
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 3453
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2594
Składniki
1. Wiśnie włóż do rondelka, przykryj pokrywką i podgrzewaj na małym ogniu około 15 minut, aż do całkowitego rozmrożenia wiśni (od czasu do czasu delikatnie zamieszaj owoce). 2. Dodaj cukier, pastę z wanilii oraz sok z cytryny. 3. Zagotuj. 4. Odlej z rondelka około 1/3 szklanki soku z owoców i rozprowadź w nim skrobię ziemniaczaną. 5. Wymieszaj z owocami i zagotuj. 6. Odstaw z ognia i gotowe. 7. Smacznego.