Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To wspaniały i pyszny dodatek do bałej ryby np. halibuta, dorsza lub piersi z kurczaka.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 745
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1539
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6064
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8915
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 745
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1539
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6064
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8915
Składniki
obrać bataty i pociąć na mandolinie lub nożem. Plastry przełożyć do miski i doprawić przyprawami i oliwą. Dokładnie wymieszać. Przełożyć do naczynia do zapiekania. Ja swoje umieściłam w formie na muffinki.
Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 190 stopni Celsjusza około 20-30 minut. Po upieczeniu posypać tymiankiem lub rozmarynem.