Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To wspaniały i pyszny dodatek do bałej ryby np. halibuta, dorsza lub piersi z kurczaka.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2394
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1525
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 553
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3672
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1412
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2394
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1525
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 553
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3672
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1412
Składniki
obrać bataty i pociąć na mandolinie lub nożem. Plastry przełożyć do miski i doprawić przyprawami i oliwą. Dokładnie wymieszać. Przełożyć do naczynia do zapiekania. Ja swoje umieściłam w formie na muffinki.
Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 190 stopni Celsjusza około 20-30 minut. Po upieczeniu posypać tymiankiem lub rozmarynem.