Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To wspaniały i pyszny dodatek do bałej ryby np. halibuta, dorsza lub piersi z kurczaka.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13236
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2579
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3728
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4734
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13236
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2579
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3728
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4734
Składniki
obrać bataty i pociąć na mandolinie lub nożem. Plastry przełożyć do miski i doprawić przyprawami i oliwą. Dokładnie wymieszać. Przełożyć do naczynia do zapiekania. Ja swoje umieściłam w formie na muffinki.
Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 190 stopni Celsjusza około 20-30 minut. Po upieczeniu posypać tymiankiem lub rozmarynem.