Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19352
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232200
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19352
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232200
Składniki
Pomidor umyć ,sparzyć we wrzątku ,obrać ze skórki ,miąższ pokroić w kostkę ,odrzucając pestki. Cebulę obrać ,opłukać i pokroić w drobną kostkę. Papryczkę chilli umyć ,usunąć nasiona ,posiekać. Awokado przekroić wzdłuż na połowy ,wypestkować. Miąższ awokado wyjąć ze skórki i włożyć do miski. Skropić sokiem z limonki i rozgnieść widelcem. Dodać pomidor ,cebulę ,chilli i kolendrę. Doprawić szczyptą kminku ,solą oraz pieprzem i wymieszać.