Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1441
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1606
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 55
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1441
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1606
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 55
Składniki
Pomidor umyć ,sparzyć we wrzątku ,obrać ze skórki ,miąższ pokroić w kostkę ,odrzucając pestki. Cebulę obrać ,opłukać i pokroić w drobną kostkę. Papryczkę chilli umyć ,usunąć nasiona ,posiekać. Awokado przekroić wzdłuż na połowy ,wypestkować. Miąższ awokado wyjąć ze skórki i włożyć do miski. Skropić sokiem z limonki i rozgnieść widelcem. Dodać pomidor ,cebulę ,chilli i kolendrę. Doprawić szczyptą kminku ,solą oraz pieprzem i wymieszać.