Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 227
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 715
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1428
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 227
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 715
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1428
Składniki
Pomidor umyć ,sparzyć we wrzątku ,obrać ze skórki ,miąższ pokroić w kostkę ,odrzucając pestki. Cebulę obrać ,opłukać i pokroić w drobną kostkę. Papryczkę chilli umyć ,usunąć nasiona ,posiekać. Awokado przekroić wzdłuż na połowy ,wypestkować. Miąższ awokado wyjąć ze skórki i włożyć do miski. Skropić sokiem z limonki i rozgnieść widelcem. Dodać pomidor ,cebulę ,chilli i kolendrę. Doprawić szczyptą kminku ,solą oraz pieprzem i wymieszać.