Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przestawiam przepis na hummus z buraczkiem oraz chrzanem. Ma piękny kolor, jest lekko słodki a jednocześnie ostry. Do tego ulubione dodatki – kiszone ogórki, rzodkiewka, kiełki, pomidor i pyszna i przede wszystkim zdrowa kanapka gotowa
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1149
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13192
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1149
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13192
Składniki
Do blendera wrzucamy ciecierzycę, pokrojonego na mniejsze części buraka, chrzan, sok z cytryny, cukier czosnek oraz sól i pieprz. Całość dokładnie miksujemy na gładką pastę. Jeśli podczas miksowania zrobi się bardzo gęsty dolejcie odrobinę oliwy. Tak przygotowany hummus podajemy z ulubionymi warzywami.