Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przestawiam przepis na hummus z buraczkiem oraz chrzanem. Ma piękny kolor, jest lekko słodki a jednocześnie ostry. Do tego ulubione dodatki – kiszone ogórki, rzodkiewka, kiełki, pomidor i pyszna i przede wszystkim zdrowa kanapka gotowa
Zapiekanka ziemniaczana wege to szybki i prosty pomysł na obiad z kuchni wege...
Odsłon: 7739
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony zielonymi...
Odsłon: 119
Surówka z kapustą pekińską jest orzeźwiająca, smaczna i chrupka. Do jej przyg...
Odsłon: 38
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 3847
Zapiekanka ziemniaczana wege to szybki i prosty pomysł na obiad z kuchni wege...
Odsłon: 7739
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony zielonymi...
Odsłon: 119
Surówka z kapustą pekińską jest orzeźwiająca, smaczna i chrupka. Do jej przyg...
Odsłon: 38
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 3847
Składniki
Do blendera wrzucamy ciecierzycę, pokrojonego na mniejsze części buraka, chrzan, sok z cytryny, cukier czosnek oraz sól i pieprz. Całość dokładnie miksujemy na gładką pastę. Jeśli podczas miksowania zrobi się bardzo gęsty dolejcie odrobinę oliwy. Tak przygotowany hummus podajemy z ulubionymi warzywami.