Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
malakser
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1119
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420649
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1811
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1119
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420649
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1811
Składniki
Czerwona soczewica gotuje się błyskawicznie. Nie da się tego zrobić z cieciorką gotowaną u siebie. Ziarna mają być mocno ugotowane ale nie zmienione w masę. Najlepiej hummus przygotować z ciepłej soczewicy z odrobiną wody z gotowania. Trzeba dodać typowe przyprawy, kumin, kolendrę, chili, sól, czosnek, sok z cytryny i oliwę i całość zmalaksować. Jeśli pasta wyjdzie za rzadka , to bez obaw, stężeje gdy się schłodzi.
Smacznego :)