Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
malakser
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1411
Polecam.
Odsłon: 217
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 21
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 245
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7982
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1411
Polecam.
Odsłon: 217
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 21
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 245
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7982
Składniki
Czerwona soczewica gotuje się błyskawicznie. Nie da się tego zrobić z cieciorką gotowaną u siebie. Ziarna mają być mocno ugotowane ale nie zmienione w masę. Najlepiej hummus przygotować z ciepłej soczewicy z odrobiną wody z gotowania. Trzeba dodać typowe przyprawy, kumin, kolendrę, chili, sól, czosnek, sok z cytryny i oliwę i całość zmalaksować. Jeśli pasta wyjdzie za rzadka , to bez obaw, stężeje gdy się schłodzi.
Smacznego :)