Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
malakser
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326440
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12086
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16854
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5503
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326440
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12086
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16854
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5503
Składniki
Czerwona soczewica gotuje się błyskawicznie. Nie da się tego zrobić z cieciorką gotowaną u siebie. Ziarna mają być mocno ugotowane ale nie zmienione w masę. Najlepiej hummus przygotować z ciepłej soczewicy z odrobiną wody z gotowania. Trzeba dodać typowe przyprawy, kumin, kolendrę, chili, sól, czosnek, sok z cytryny i oliwę i całość zmalaksować. Jeśli pasta wyjdzie za rzadka , to bez obaw, stężeje gdy się schłodzi.
Smacznego :)