Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
malakser
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 25
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 691
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 69
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 25
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 691
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 69
Składniki
Czerwona soczewica gotuje się błyskawicznie. Nie da się tego zrobić z cieciorką gotowaną u siebie. Ziarna mają być mocno ugotowane ale nie zmienione w masę. Najlepiej hummus przygotować z ciepłej soczewicy z odrobiną wody z gotowania. Trzeba dodać typowe przyprawy, kumin, kolendrę, chili, sól, czosnek, sok z cytryny i oliwę i całość zmalaksować. Jeśli pasta wyjdzie za rzadka , to bez obaw, stężeje gdy się schłodzi.
Smacznego :)