Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten sos wykorzystałem jako dodatek do selerowych placków
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 11710
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1014
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4320
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 871
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1125
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 4078
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 11710
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1014
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4320
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 871
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1125
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 4078
Składniki
Umyłem cytrynę, wycisnąłem sok. połowy. Śmietanę wymieszałem z 2 łyżkami soku cytrynowego. Jabłko obrałem, oczyściłem z gniazda nasiennego i starłem. Cebulę umyłem, oczyściłem i pokroiłem w cieniutkie krążki. Jabłko i cebulę dodałem do śmietany, wymieszałem, doprawiłem sola, pieprzem i curry. Wstawiłem do lodówki na godzinę.