Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w sama raz dla dbających o linię ale lubiących sos grzybowy
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8029
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1152
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9808
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4515
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 524
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8029
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1152
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9808
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4515
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 524
Składniki
stopić masło i zeszklić na nim pokrojona w kostkę cebulę
stopić masło i zeszklić na nim pokrojona w kostkę cebulę
gdy cebula zmięknie, dodać ugotowane grzyby (w mim akurat tym razem były prawdziwki, kurki i zielonki)
gdy cebula zmięknie, dodać ugotowane grzyby (w mim akurat tym razem były prawdziwki, kurki i zielonki)
doprawić solą i pieprzem oraz wsypać pokrojoną natkę pietruszki, dusić ok 10 min na wolnym ogniu
na samym końcu dodać jogurt i zestawić z ognia po ok 2-3 min. można podać z makaronem, ryżem i surówkami, (ja na dzisiejszy obiad zrobiłam do tego tłuczone ziemniaki i marchewkę gotowaną z bułka tartą) SMACZNEGO:)