Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85253
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2543
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9986
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3996
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7110
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85253
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2543
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9986
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3996
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7110
Składniki
Kalafior oczyściłem ,podzieliłem na różyczki i blanszowałem. Ostudziłem. W tym czasie przygotowałem marynatę. Natkę pietruszki posiekałem ,dymkę pokroiłem w plasterki. Wymieszałem razem z chrzanem i oliwą. Doprawiłem do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszałem z kalafiorem. Zakryłem pojemnik ,wstawiłem do lodówki na 2 godz.