Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki , smaczny dodatek do dania główne , ale również może być jako szybka przekąska między posiłkami
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10903
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6255
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13198
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4943
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10903
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6255
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13198
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4943
Składniki
Na patelni z olejem rozmrażamy szpinak i podsmażamy do odparowania wody .
Kalafior gotujemy około 5 minut następnie przelewamy zimna woda . Rozdrabniamy na mniejsze różyczki , dodajemy do szpinaku i delikatnie mieszamy ( tak by nie rozgnieść kalafioru ) .
Gdy całość mamy wymieszane dodajemy bułkę tartą oraz przyprawy , ponownie mieszamy . Chwilę podsmażamy do zgęstnienia całego dania .