Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki , smaczny dodatek do dania główne , ale również może być jako szybka przekąska między posiłkami
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 302
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21608
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 302
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21608
Składniki
Na patelni z olejem rozmrażamy szpinak i podsmażamy do odparowania wody .
Kalafior gotujemy około 5 minut następnie przelewamy zimna woda . Rozdrabniamy na mniejsze różyczki , dodajemy do szpinaku i delikatnie mieszamy ( tak by nie rozgnieść kalafioru ) .
Gdy całość mamy wymieszane dodajemy bułkę tartą oraz przyprawy , ponownie mieszamy . Chwilę podsmażamy do zgęstnienia całego dania .