Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pasta jajeczna bez majonezu
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1280
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5807
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8822
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18423
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1280
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5807
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8822
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18423
Składniki
piekarnik rozgrzewamy do 200 st. C
naczynie żaroodporne smarujemy olejem, na środku układamy ser, naokoło sera wbijamy jajka
jajka z serem zapiekamy przez 20 minut, a potem widelcem dokładnie rozgniatamy i mieszamy całość na jednolitą masę i odstawiamy do wystudzenia
po wystudzeniu do pasty dodajemy posiekany szczypiorek, pieprzymy i ewentualnie solimy do smaku, no i gotowe, smacznego ;-)