Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przychodzę do was z następnym przepisem z mojego dzieciństwa. Ta pasta to jeden z moich ulubionych dodatków do kanapek, oraz imprezowa przekąska. Podana na małych, słonych krakersach będzie również ulubioną przekąska waszych gości.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 182
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 907
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 182
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 907
Składniki
Z MAKRELI USUNĄĆ SKÓRĘ. W MISCE ZA POMOCĄ WIDELCA LUB RĘCZNEGO BLENDERA, ROZDROBNIĆ MAKRELE I TWARÓG. DODAĆ MUSZTARDĘ, SOK Z CYTRYNY ORAZ MAJONEZ. DOBRZE WYMIESZAĆ. NA KONIEC DODAĆ PIETRUSZKĘ I SZCZYPIOR. DOPRAWIĆ DO SMAKU. PODAWAĆ NA KANAPKACH LUB KRAKERSACH. ŚWIETNA NA CO DZIEŃ I NA PRZYJĘCIA.
SMACZNEGO!