Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przychodzę do was z następnym przepisem z mojego dzieciństwa. Ta pasta to jeden z moich ulubionych dodatków do kanapek, oraz imprezowa przekąska. Podana na małych, słonych krakersach będzie również ulubioną przekąska waszych gości.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44643
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182082
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 237
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44643
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182082
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 237
Składniki
Z MAKRELI USUNĄĆ SKÓRĘ. W MISCE ZA POMOCĄ WIDELCA LUB RĘCZNEGO BLENDERA, ROZDROBNIĆ MAKRELE I TWARÓG. DODAĆ MUSZTARDĘ, SOK Z CYTRYNY ORAZ MAJONEZ. DOBRZE WYMIESZAĆ. NA KONIEC DODAĆ PIETRUSZKĘ I SZCZYPIOR. DOPRAWIĆ DO SMAKU. PODAWAĆ NA KANAPKACH LUB KRAKERSACH. ŚWIETNA NA CO DZIEŃ I NA PRZYJĘCIA.
SMACZNEGO!