Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kandyzowana skórka cytrusowa, która idealnie nadaje się do dekorowania ciast i deserów. Przepis pochodzi z 416. odcinka programu "Ewa gotuje".
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 281
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5060
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4870
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44984
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 611
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 281
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5060
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4870
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44984
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 611
Składniki
Owoce wyszorować i sparzyć wrzątkiem. Obrać nożykiem do warzyw, odcinając tylko żółtą część skórki. Pokroić w bardzo drobną kostkę. Wsypać na patelnię. Dodać cukier i smażyć tak długo, aż skórka zrobi się chrupiąca. Wystudzić i przełożyć do słoika.