Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do dań mięsnych- szczególnie polecam do gęsiny czy kaczki.
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 3335
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 217
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13349
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2642
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 3335
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 217
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13349
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2642
Składniki
Jabłka obierz i pokrój w cienkie plasterki. Usmaż je na smalcu do czasu aż zmiękną. Kapustę posiekaj, dodaj do jabłek. Cebulę obierz i pokrój w piórka. Dodaj do jabłek i kapusty. Wlej ocet, dodaj żurawinę i cukier. Wlej wino i szklankę wody. Duś pod przykryciem przez ok. 45-60 minut. Dopraw solą i pieprzem do smaku.