Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68711
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2092
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68711
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2092
Składniki
Kapustę ,oczyścić ,umyć i po usunięciu głąba poszatkować. Mocno posolić i krótko zagniatać. Przykryć i wstawić do lodówki na ok. 12 godzin. Kapustę wyjąć z lodówki ,przełożyć na sito ,przelać zimną wodą ,osączyć i dokładnie osuszyć ,najlepiej w wirówce do sałaty. Dressing dokładnie wymieszać z sosem rybnym i cukrem ,doprawić do smaku solą wymieszać z olejem. Kapustę polać przygotowanym sosem ,dokładnie wymieszać.