Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6049
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1844
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6049
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1844
 
         
         
                Składniki
Kapustę ,oczyścić ,umyć i po usunięciu głąba poszatkować. Mocno posolić i krótko zagniatać. Przykryć i wstawić do lodówki na ok. 12 godzin. Kapustę wyjąć z lodówki ,przełożyć na sito ,przelać zimną wodą ,osączyć i dokładnie osuszyć ,najlepiej w wirówce do sałaty. Dressing dokładnie wymieszać z sosem rybnym i cukrem ,doprawić do smaku solą wymieszać z olejem. Kapustę polać przygotowanym sosem ,dokładnie wymieszać.