Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli jeszcze nie próbowałeś kapusty pekińskiej w wersji na ciepło, koniecznie nadrób zaległości.
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 96
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5602
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2656
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 96
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5602
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2656
Składniki
Kapustę drobno poszatkuj. Cebulę posiekaj na piórka.
W garnku o grubym dnie rozpuść smalec, następnie dodaj cebulę i kapustę. Po chwili wlej odrobinę wody. Całość duś około 15 minut. Po tym czasie dodaj dwie łyżeczki koncentratu i przyprawy. Trzymaj na ogniu jeszcze przez 5 minut.