Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli jeszcze nie próbowałeś kapusty pekińskiej w wersji na ciepło, koniecznie nadrób zaległości.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 90
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 178
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1252
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 495
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 90
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 178
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1252
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 495
Składniki
Kapustę drobno poszatkuj. Cebulę posiekaj na piórka.
W garnku o grubym dnie rozpuść smalec, następnie dodaj cebulę i kapustę. Po chwili wlej odrobinę wody. Całość duś około 15 minut. Po tym czasie dodaj dwie łyżeczki koncentratu i przyprawy. Trzymaj na ogniu jeszcze przez 5 minut.