Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli jeszcze nie próbowałeś kapusty pekińskiej w wersji na ciepło, koniecznie nadrób zaległości.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 284
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5066
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4871
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44993
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 616
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 284
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5066
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4871
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44993
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 616
Składniki
Kapustę drobno poszatkuj. Cebulę posiekaj na piórka.
W garnku o grubym dnie rozpuść smalec, następnie dodaj cebulę i kapustę. Po chwili wlej odrobinę wody. Całość duś około 15 minut. Po tym czasie dodaj dwie łyżeczki koncentratu i przyprawy. Trzymaj na ogniu jeszcze przez 5 minut.