Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najlepiej smakuje z ziemniakami i schabowym oczywiście :)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3712
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2040
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5450
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5488
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3712
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2040
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5450
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5488
Składniki
Kapustę płuczemy i gotujemy do miękkości [ja gotowałam ok godz.]. Boczek kroimy w kostkę i smażymy na odrobinie oleju. Wyciągamy skwarki i wrzucamy do kapusty a do wytopionego tłuszczu dodajemy dwie łyżki mąki trochę wody energicznie mieszamy i wlewamy wszystko do kapusty. Mieszamy doprawiamy rosołkiem i kucharkiem i zagotowujemy ciągle mieszając. Podajemy ze schabowym i ziemniakami :) pycha. !