Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy przepis kolorowe frytki, które na pewno urozmaicą nie jeden obiad.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22055
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 87
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 370
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 96
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 153
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22055
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 87
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 370
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 96
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 153
Składniki
Obierz wszystkie warzywa i pokrój w słupki.
Ułóż warzywa na blaszce, posyp przyprawami i skrop oliwą z oliwek.
Piecz w piekarniku nagrzanym do 185-190 stopni C przez 40 minut.