Do góry

Dodatki Przepis na:

Koperek na zimę

Koperek na zimę

Autor:

Przepisów i artykułów: 35 Ocena: 365

Dodano:

Odsłon: 1915

Zawsze mrożę posiekany koperek i natkę pietruszki, zimą jak znalazł właściwie do wszystkiego, dzisiaj właśnie posiekałam, poporcjowałam i jestem z siebie dumna, że zwyciężyłam niedzielne lenistwo :)

Składniki

  • 3 pęczki młodego polskiego koperku
> 6 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Koperek na zimę

Przygotowanie

  1. Koperek opłukać, lekko obsuszyć w ręczniku papierowym aby pozbyć się nadmiaru wody.
    Posiekać i umieścić w pojemnikach, zamrozić

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

fafiatko 21 czerwca Najlepszy! Nie ma to jak mieć takie zapasy na zimę i cieszyć się smakiem.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

FoodSafari 20 czerwca robię tak samo, zresztą mrożę na zimę wszystko co się da, żeby mieć pod ręką domowe mrożonki;)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń