Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze mrożę posiekany koperek i natkę pietruszki, zimą jak znalazł właściwie do wszystkiego, dzisiaj właśnie posiekałam, poporcjowałam i jestem z siebie dumna, że zwyciężyłam niedzielne lenistwo :)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 213
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 353
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 213
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 353
Składniki
Koperek opłukać, lekko obsuszyć w ręczniku papierowym aby pozbyć się nadmiaru wody. Posiekać i umieścić w pojemnikach, zamrozić