Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze mrożę posiekany koperek i natkę pietruszki, zimą jak znalazł właściwie do wszystkiego, dzisiaj właśnie posiekałam, poporcjowałam i jestem z siebie dumna, że zwyciężyłam niedzielne lenistwo :)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2610
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2610
Składniki
Koperek opłukać, lekko obsuszyć w ręczniku papierowym aby pozbyć się nadmiaru wody. Posiekać i umieścić w pojemnikach, zamrozić