Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze mrożę posiekany koperek i natkę pietruszki, zimą jak znalazł właściwie do wszystkiego, dzisiaj właśnie posiekałam, poporcjowałam i jestem z siebie dumna, że zwyciężyłam niedzielne lenistwo :)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 435
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 779
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 435
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 779
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
Koperek opłukać, lekko obsuszyć w ręczniku papierowym aby pozbyć się nadmiaru wody. Posiekać i umieścić w pojemnikach, zamrozić