Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Większość z nas uwielbia ciasta z kruszonką, dzięki niej każde ciasto i deser smakuje wspaniale.Sekret ten kruszonki tkwi w rodzaju dodanego tłuszczu czyli połączeniu masła i smalcu. Polecam .
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1155
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 669
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 686
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1155
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 669
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 686
Składniki
Mąkę połącz z solą, cukrem i cukrem waniliowym, dodaj masło i smalec. Rękoma wyrabiaj do monumentu aż wszystkie składniki się połączą . Wstawiamy do lodówki na 20 minut.
Kruszonka smakuje obłędnie jako dodatek do ciast kruchych i ucieranych z ulubionymi owocami np. jabłkami, śliwkami czy truskawkami .