Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Większość z nas uwielbia ciasta z kruszonką, dzięki niej każde ciasto i deser smakuje wspaniale.Sekret ten kruszonki tkwi w rodzaju dodanego tłuszczu czyli połączeniu masła i smalcu. Polecam .
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 321
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4404
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1864
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3630
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31158
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 321
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4404
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1864
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3630
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31158
Składniki
Mąkę połącz z solą, cukrem i cukrem waniliowym, dodaj masło i smalec. Rękoma wyrabiaj do monumentu aż wszystkie składniki się połączą . Wstawiamy do lodówki na 20 minut.
Kruszonka smakuje obłędnie jako dodatek do ciast kruchych i ucieranych z ulubionymi owocami np. jabłkami, śliwkami czy truskawkami .