Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Większość z nas uwielbia ciasta z kruszonką, dzięki niej każde ciasto i deser smakuje wspaniale.Sekret ten kruszonki tkwi w rodzaju dodanego tłuszczu czyli połączeniu masła i smalcu. Polecam .
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3851
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 993
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34231
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 574
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3851
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 993
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34231
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 574
Składniki
Mąkę połącz z solą, cukrem i cukrem waniliowym, dodaj masło i smalec. Rękoma wyrabiaj do monumentu aż wszystkie składniki się połączą . Wstawiamy do lodówki na 20 minut.
Kruszonka smakuje obłędnie jako dodatek do ciast kruchych i ucieranych z ulubionymi owocami np. jabłkami, śliwkami czy truskawkami .