Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Większość z nas uwielbia ciasta z kruszonką, dzięki niej każde ciasto i deser smakuje wspaniale.Sekret ten kruszonki tkwi w rodzaju dodanego tłuszczu czyli połączeniu masła i smalcu. Polecam .
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4471
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1365
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12700
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4471
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1365
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12700
Składniki
Mąkę połącz z solą, cukrem i cukrem waniliowym, dodaj masło i smalec. Rękoma wyrabiaj do monumentu aż wszystkie składniki się połączą . Wstawiamy do lodówki na 20 minut.
Kruszonka smakuje obłędnie jako dodatek do ciast kruchych i ucieranych z ulubionymi owocami np. jabłkami, śliwkami czy truskawkami .