Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do różnego rodzaju potraw. Kuleczki z robione z ryżu, panierowane w bułce tartej.
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 970
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 7022
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 189
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 970
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 7022
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 189
Składniki
1. Ryż gotujemy w osolonej wodzie, następnie studzimy i przekładamy do miski. 2. Wlewamy oliwę, wbijamy jajko i dokładnie mieszamy.
3. Jedną łyżkę ryżu kładziemy na dłoń i ściskają robimy małe kuleczki, ściskamy do chwili aż ryż się nam poskleja. 4. Panierujemy w bułce tartej i smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju.
5. Gotowe. 6. Smacznego.