Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapustę młodą należy poszatkować, dodać dwie średnie marchewki starte na grubych oczkach na tarce i trochę selera (około łyżki według uznania), dodać przyprawę typu "Warzywko" do smaku oraz pęczek koperku. Wszystko zalać gorąca wodą tak, by przykryć warzywa. Na patelni na łyżce masła zasmażyć na złoty kolor małą cebulkę i dodać do kapusty. Gotować prze 15 min. Do ugotowanej kapusty dodać pieprz oraz kilka kropel octu i pół łyżeczki miodu. Następnie przygotować z łyżki mąki i łyżki masła zasmażkę i dodać do kapusty. Udekorować świeżym koperkiem.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8540
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7029
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4793
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327490
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8540
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7029
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4793
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327490
Składniki
Kapustę szatkujemy, marchewki trzemy na tartce wraz z selerem, siekamy koper.
Wszystko zalewamy gorącą wodą z dodatkiem przypraw. Gotujemy 15 minut. Cebulę zasmażamy na maśle i dodajemy do potrawy. Zasmażkę z łyżki masła i mąki dodajemy nadal gotując. Potrawę przystajamy koperkiem.