Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W innej wersji ziemniaczki jako dodatek do mięsa.
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 65
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam ekspresowe placki z cukinii. Zakochacie...
Odsłon: 115
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 65
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam ekspresowe placki z cukinii. Zakochacie...
Odsłon: 115
Składniki
Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu odlewamy wodę i ubijamy, ubijakiem do ziemniaków
Doprawiamy gałką muszkatołową.
wbijamy jajko
Wsypujemy koperek.
Boczek drobno kroimy i dodajemy do pozostałych składników.
Na koniec dodajemy mąkę
Wszystko razem mieszamy. Nakładamy na rozgrzany olej, robiąc kształt racuchów i smażymy z obu stron.
Ziemniaczki gotowe. Smacznego.