Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W innej wersji ziemniaczki jako dodatek do mięsa.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336556
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3257
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422324
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2323
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336556
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3257
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422324
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2323
Składniki
Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu odlewamy wodę i ubijamy, ubijakiem do ziemniaków
Doprawiamy gałką muszkatołową.
wbijamy jajko
Wsypujemy koperek.
Boczek drobno kroimy i dodajemy do pozostałych składników.
Na koniec dodajemy mąkę
Wszystko razem mieszamy. Nakładamy na rozgrzany olej, robiąc kształt racuchów i smażymy z obu stron.
Ziemniaczki gotowe. Smacznego.