Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Genialna marynata z dodatkiem musztardy francuskiej i syropu klonowego. Dzięki niej mięso z grilla będzie kruche, soczyste i niezwykle aromatyczne.
Bezowy deser cytrynowy wymaga nieco pracy i czasu poświęconego na pieczenie c...
Odsłon: 1034
Zapiekane ziemniaki z duszoną cebulą mogą być świetną alternatywą dla podobne...
Odsłon: 3658
Bezowy deser cytrynowy wymaga nieco pracy i czasu poświęconego na pieczenie c...
Odsłon: 1034
Zapiekane ziemniaki z duszoną cebulą mogą być świetną alternatywą dla podobne...
Odsłon: 3658
Składniki
Wszystkie składniki marynaty mieszamy. Marynujemy mięso przez całą noc. Mięso wyciągamy z lodówki na co najmniej godzinę przed grillowaniem, aby nabrało pokojowej temperatury. Marynata sprawdzi się świetnie do karczku, ale także do mięs chudszych. Ja przygotowywałam schab i był idealnie soczysty.