Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Genialna marynata z dodatkiem musztardy francuskiej i syropu klonowego. Dzięki niej mięso z grilla będzie kruche, soczyste i niezwykle aromatyczne.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2104
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1219
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2344
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2104
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1219
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2344
Składniki
Wszystkie składniki marynaty mieszamy. Marynujemy mięso przez całą noc. Mięso wyciągamy z lodówki na co najmniej godzinę przed grillowaniem, aby nabrało pokojowej temperatury. Marynata sprawdzi się świetnie do karczku, ale także do mięs chudszych. Ja przygotowywałam schab i był idealnie soczysty.