Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Genialna marynata z dodatkiem musztardy francuskiej i syropu klonowego. Dzięki niej mięso z grilla będzie kruche, soczyste i niezwykle aromatyczne.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2140
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3272
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1332
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2077
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2140
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3272
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1332
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2077
Składniki
Wszystkie składniki marynaty mieszamy. Marynujemy mięso przez całą noc. Mięso wyciągamy z lodówki na co najmniej godzinę przed grillowaniem, aby nabrało pokojowej temperatury. Marynata sprawdzi się świetnie do karczku, ale także do mięs chudszych. Ja przygotowywałam schab i był idealnie soczysty.