Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała do sałatki greckiej lub jako dodatek do świeżej bagietki.
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 9
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 120
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 9
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 120
Składniki
1. Świeże zioła sparz wrzątkiem, a następnie osusz. 2. Włóż do słoika (wcześniej wyparzonego). 3. Dodaj obrane i przepołowione na pół ząbki czosnku, płatki chilli oraz oczyszczoną skórkę z cytryny. 4. Dodaj fetę pokrojoną w kostkę oraz sok z cytryny. 5. Zalej oliwą. 6. Wstaw do lodówki na kilka dni. 7. Podawaj jako dodatek do greckiej sałatki lub ze świeżą bagietką i suszonymi pomidorkami marynowanymi w oleju z kaparami. 8. Smacznego.