Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała do sałatki greckiej lub jako dodatek do świeżej bagietki.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10709
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 919
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1353
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10709
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 919
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1353
Składniki
1. Świeże zioła sparz wrzątkiem, a następnie osusz. 2. Włóż do słoika (wcześniej wyparzonego). 3. Dodaj obrane i przepołowione na pół ząbki czosnku, płatki chilli oraz oczyszczoną skórkę z cytryny. 4. Dodaj fetę pokrojoną w kostkę oraz sok z cytryny. 5. Zalej oliwą. 6. Wstaw do lodówki na kilka dni. 7. Podawaj jako dodatek do greckiej sałatki lub ze świeżą bagietką i suszonymi pomidorkami marynowanymi w oleju z kaparami. 8. Smacznego.