Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała do sałatki greckiej lub jako dodatek do świeżej bagietki.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11768
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1331
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11768
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1331
Składniki
1. Świeże zioła sparz wrzątkiem, a następnie osusz. 2. Włóż do słoika (wcześniej wyparzonego). 3. Dodaj obrane i przepołowione na pół ząbki czosnku, płatki chilli oraz oczyszczoną skórkę z cytryny. 4. Dodaj fetę pokrojoną w kostkę oraz sok z cytryny. 5. Zalej oliwą. 6. Wstaw do lodówki na kilka dni. 7. Podawaj jako dodatek do greckiej sałatki lub ze świeżą bagietką i suszonymi pomidorkami marynowanymi w oleju z kaparami. 8. Smacznego.