Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała do sałatki greckiej lub jako dodatek do świeżej bagietki.
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 45
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 85
Udka z kurczaka z airfryiera przypominają uwielbiane przez wszystkich paniero...
Odsłon: 658
Te bajecznie proste i pyszne ciastka owsiane bez cukru przygotujesz tylko z 3...
Odsłon: 3071
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 3506
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2760
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 45
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 85
Udka z kurczaka z airfryiera przypominają uwielbiane przez wszystkich paniero...
Odsłon: 658
Te bajecznie proste i pyszne ciastka owsiane bez cukru przygotujesz tylko z 3...
Odsłon: 3071
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 3506
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2760
Składniki
1. Świeże zioła sparz wrzątkiem, a następnie osusz. 2. Włóż do słoika (wcześniej wyparzonego). 3. Dodaj obrane i przepołowione na pół ząbki czosnku, płatki chilli oraz oczyszczoną skórkę z cytryny. 4. Dodaj fetę pokrojoną w kostkę oraz sok z cytryny. 5. Zalej oliwą. 6. Wstaw do lodówki na kilka dni. 7. Podawaj jako dodatek do greckiej sałatki lub ze świeżą bagietką i suszonymi pomidorkami marynowanymi w oleju z kaparami. 8. Smacznego.