Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masa pistacjowa do ciast i deserów. Możecie przełożyć nią biszkopt, nadziać kruche babeczki bądź tartę. Zrobicie ją z zaledwie dwóch prostych składników - kremu pistacjowego i serka mascarpone. Prościej się już nie da!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 109
Łatwa w przygotowaniu zapiekanka składająca się z papryki, cebuli oraz mielon...
Odsłon: 221
Korzystając z uroków lata i świeżych warzyw, które nam daje, możemy przygotow...
Odsłon: 331
Makaron z bakłażanem to znakomita propozycja na obiad lub treściwą kolację.
Odsłon: 156
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 109
Łatwa w przygotowaniu zapiekanka składająca się z papryki, cebuli oraz mielon...
Odsłon: 221
Korzystając z uroków lata i świeżych warzyw, które nam daje, możemy przygotow...
Odsłon: 331
Makaron z bakłażanem to znakomita propozycja na obiad lub treściwą kolację.
Odsłon: 156
Składniki
Do miski przełóż krem pistacjowy i serek mascarpone. Składniki zmiksuj na najwyższych obrotach do połączenia składników.
Gotową masą pistacjową wykorzystaj jako dodatek do ciast, ciasteczek bądź deserów na zimno.