Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masa pistacjowa do ciast i deserów. Możecie przełożyć nią biszkopt, nadziać kruche babeczki bądź tartę. Zrobicie ją z zaledwie dwóch prostych składników - kremu pistacjowego i serka mascarpone. Prościej się już nie da!
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 171
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 1822
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4443
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 171
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 1822
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4443
Składniki
Do miski przełóż krem pistacjowy i serek mascarpone. Składniki zmiksuj na najwyższych obrotach do połączenia składników.
Gotową masą pistacjową wykorzystaj jako dodatek do ciast, ciasteczek bądź deserów na zimno.