Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masa pistacjowa do ciast i deserów. Możecie przełożyć nią biszkopt, nadziać kruche babeczki bądź tartę. Zrobicie ją z zaledwie dwóch prostych składników - kremu pistacjowego i serka mascarpone. Prościej się już nie da!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10709
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 920
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1353
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10709
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 920
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1353
Składniki
Do miski przełóż krem pistacjowy i serek mascarpone. Składniki zmiksuj na najwyższych obrotach do połączenia składników.
Gotową masą pistacjową wykorzystaj jako dodatek do ciast, ciasteczek bądź deserów na zimno.