Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masa pistacjowa do ciast i deserów. Możecie przełożyć nią biszkopt, nadziać kruche babeczki bądź tartę. Zrobicie ją z zaledwie dwóch prostych składników - kremu pistacjowego i serka mascarpone. Prościej się już nie da!
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 95
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 275
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1072
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1875
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25377
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 95
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 275
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1072
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1875
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25377
Składniki
Do miski przełóż krem pistacjowy i serek mascarpone. Składniki zmiksuj na najwyższych obrotach do połączenia składników.
Gotową masą pistacjową wykorzystaj jako dodatek do ciast, ciasteczek bądź deserów na zimno.