Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masa pistacjowa do ciast i deserów. Możecie przełożyć nią biszkopt, nadziać kruche babeczki bądź tartę. Zrobicie ją z zaledwie dwóch prostych składników - kremu pistacjowego i serka mascarpone. Prościej się już nie da!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4945
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13801
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3241
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 1055
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4945
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13801
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3241
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 1055
Składniki
Do miski przełóż krem pistacjowy i serek mascarpone. Składniki zmiksuj na najwyższych obrotach do połączenia składników.
Gotową masą pistacjową wykorzystaj jako dodatek do ciast, ciasteczek bądź deserów na zimno.