Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeży chleb i aromatyczne masło i nic więcej nie potrzeba.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 346
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2764
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 902
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1654
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14454
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 346
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2764
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 902
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1654
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14454
Składniki
Liście czosnku dokładnie myjemy i osuszamy. Obrywamy ogonki. Czosnek bardzo drobno kroimy.
Masło wyciągamy z lodówki wcześniej aby zmiękło. Czosnek rozcieramy razem z solą aby wydobyć więcej aromatu. Dodajemy miękkie masło i mieszamy. Czosnku dajemy według własnego uznania. Doprawiamy do smaku solą, schładzamy w lodówce.