Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super miodzik na świeży chlebek.
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 325
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 423
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 228
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 363
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 395
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 325
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 423
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 228
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 363
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 395
Składniki
Wykonanie: Rozgrzać w rondelku margarynę, dodać curry i mieszając smażyć przez kilka minut. Następnie zdjąć z ognia i wymieszać z miodem. Szybko zagotować i przelać do słoiczka.