Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka w przygotowaniu mizeria z ogórków zielonych z dodatkiem jogurtu naturalne połączonego ze śmietaną. Smakuje wyśmienicie i pysznym dodatkiem obiadowym. Polecam
tarka, nóż, miska, łyżka,
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85263
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2562
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9996
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4018
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7120
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85263
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2562
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9996
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4018
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7120
Składniki
Ogórki myjemy, obieramy i ścieramy na tarce w plasterki. Następnie dodajemy do smaku sól , pieprz świeżo mielony, cukier oraz ocet. Wszystko mieszamy dodając na koniec posiekany koperek. Przekładamy do miski , ogórki rozkładamy robiąc miejsce na jogurt połączony ze śmietaną. Przed podaniem całość mieszamy. Smacznego
Starte ogórki rozłożyć w misce.
Połączenie ogórków z jogurtem i śmietaną.
Mizeria po wymieszaniu.