Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka w przygotowaniu mizeria z ogórków zielonych z dodatkiem jogurtu naturalne połączonego ze śmietaną. Smakuje wyśmienicie i pysznym dodatkiem obiadowym. Polecam
tarka, nóż, miska, łyżka,
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10633
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6141
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13011
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4765
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10633
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6141
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13011
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4765
Składniki
Ogórki myjemy, obieramy i ścieramy na tarce w plasterki. Następnie dodajemy do smaku sól , pieprz świeżo mielony, cukier oraz ocet. Wszystko mieszamy dodając na koniec posiekany koperek. Przekładamy do miski , ogórki rozkładamy robiąc miejsce na jogurt połączony ze śmietaną. Przed podaniem całość mieszamy. Smacznego
Starte ogórki rozłożyć w misce.
Połączenie ogórków z jogurtem i śmietaną.
Mizeria po wymieszaniu.