Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprawdopodobniej ile osób robiących kapustę tyle przepisów. W mojej wersji jest najprostszy, bez zbędnych modyfikacji. Bez dodatkowych kalorii z zasmażki lub śmietany. Tylko kapusta, cebula i koperek. Połączenie, które samo się broni.
Dzisiaj przepisów na bigos mamy tyle ile domów, w których jest przyrządzany....
Odsłon: 29
Przepisów na krem ze szpinaku jest mnóstwo. Poniżej jeden z prostszych. Zupa...
Odsłon: 22
Polecam.
Odsłon: 339
Propozycja na sycące danie dla gromadki gości. Można wykorzystać warzywa pozo...
Odsłon: 104
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 120
Dzisiaj przepisów na bigos mamy tyle ile domów, w których jest przyrządzany....
Odsłon: 29
Przepisów na krem ze szpinaku jest mnóstwo. Poniżej jeden z prostszych. Zupa...
Odsłon: 22
Polecam.
Odsłon: 339
Propozycja na sycące danie dla gromadki gości. Można wykorzystać warzywa pozo...
Odsłon: 104
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 120
Składniki
Cebule pokroić w drobną kostkę. W garnku rozpuścić łyżkę masła, dodać poszatkowaną cebulę i zeszklić. Kapustę wymyć, zdjąć zewnętrzne liście i wyciąć środek. Poszatkować kapustę. Kapustę przełożyć do garnka, dodać liście laurowe i ziele angielskie. Zalać kapustę wodą do 1/3 wysokości. Powoli dusić kapustę pod przykryciem na niewielkim ogniu. Po 10 minutach dodać koperek. Dusić aż do momentu gdy kapusta zmięknie. Dodać do smaku sól, pieprz i cukier.