Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprawdopodobniej ile osób robiących kapustę tyle przepisów. W mojej wersji jest najprostszy, bez zbędnych modyfikacji. Bez dodatkowych kalorii z zasmażki lub śmietany. Tylko kapusta, cebula i koperek. Połączenie, które samo się broni.
 
         
         
         
            Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54220
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 549
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5600
 
            Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54220
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 549
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5600
 
         
         
                Składniki
Cebule pokroić w drobną kostkę. W garnku rozpuścić łyżkę masła, dodać poszatkowaną cebulę i zeszklić. Kapustę wymyć, zdjąć zewnętrzne liście i wyciąć środek. Poszatkować kapustę. Kapustę przełożyć do garnka, dodać liście laurowe i ziele angielskie. Zalać kapustę wodą do 1/3 wysokości. Powoli dusić kapustę pod przykryciem na niewielkim ogniu. Po 10 minutach dodać koperek. Dusić aż do momentu gdy kapusta zmięknie. Dodać do smaku sól, pieprz i cukier.