Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprawdopodobniej ile osób robiących kapustę tyle przepisów. W mojej wersji jest najprostszy, bez zbędnych modyfikacji. Bez dodatkowych kalorii z zasmażki lub śmietany. Tylko kapusta, cebula i koperek. Połączenie, które samo się broni.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23018
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 935
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104820
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 401
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23018
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 935
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104820
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 401
Składniki
Cebule pokroić w drobną kostkę. W garnku rozpuścić łyżkę masła, dodać poszatkowaną cebulę i zeszklić. Kapustę wymyć, zdjąć zewnętrzne liście i wyciąć środek. Poszatkować kapustę. Kapustę przełożyć do garnka, dodać liście laurowe i ziele angielskie. Zalać kapustę wodą do 1/3 wysokości. Powoli dusić kapustę pod przykryciem na niewielkim ogniu. Po 10 minutach dodać koperek. Dusić aż do momentu gdy kapusta zmięknie. Dodać do smaku sól, pieprz i cukier.