Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Modra kapusta z figami i nutką pomarańczy.
Delikatny i puszysty biszkopt oraz soczyste śliwki – to połączenie, które od...
Odsłon: 13771
Przepis dnia
Czyli makaron na policzkach wieprzowych - guanciale. Czyli podróż w poszukiwa...
Odsłon: 732
Jeśli w sobotnie popołudnie nagle dopadnie cię głód lub szukasz pomysłu na po...
Odsłon: 1648
Szukasz przepisu na najlepsze kruche rogaliki? Przygotuj je z kruchego ciasta...
Odsłon: 1279
Delikatny i puszysty biszkopt oraz soczyste śliwki – to połączenie, które od...
Odsłon: 13771
Przepis dnia
Czyli makaron na policzkach wieprzowych - guanciale. Czyli podróż w poszukiwa...
Odsłon: 732
Jeśli w sobotnie popołudnie nagle dopadnie cię głód lub szukasz pomysłu na po...
Odsłon: 1648
Szukasz przepisu na najlepsze kruche rogaliki? Przygotuj je z kruchego ciasta...
Odsłon: 1279
Składniki
Kapustę umyć,pokroić w cienkie ćwiartki,posolić i odstawić. Przygotować sos : wymieszać sok z pomarańczy z oliwą,miodem i musztardą. Kapustę ułożyć w naczyniu żaroodpornym,polać równomiernie sosem i wstawić do nagrzanego piekarnika ( 200st) na około 30-45 minut. Podawać z pokrojonymi w ćwiartki figami i pokruszonym serem feta.Smacznego :)