Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Modra kapusta z figami i nutką pomarańczy.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 893
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4526
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1144
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 511
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 893
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4526
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1144
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 511
Składniki
Kapustę umyć,pokroić w cienkie ćwiartki,posolić i odstawić. Przygotować sos : wymieszać sok z pomarańczy z oliwą,miodem i musztardą. Kapustę ułożyć w naczyniu żaroodpornym,polać równomiernie sosem i wstawić do nagrzanego piekarnika ( 200st) na około 30-45 minut. Podawać z pokrojonymi w ćwiartki figami i pokruszonym serem feta.Smacznego :)