Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Modra kapusta z figami i nutką pomarańczy.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 287
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 154
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 384
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1558
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 287
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 154
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 384
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1558
Składniki
Kapustę umyć,pokroić w cienkie ćwiartki,posolić i odstawić. Przygotować sos : wymieszać sok z pomarańczy z oliwą,miodem i musztardą. Kapustę ułożyć w naczyniu żaroodpornym,polać równomiernie sosem i wstawić do nagrzanego piekarnika ( 200st) na około 30-45 minut. Podawać z pokrojonymi w ćwiartki figami i pokruszonym serem feta.Smacznego :)