Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pycha :D
Opłukaną i osączoną sałatę porwać palcami (nie kroić!), wsypać do salaterki. Przygotować sos : oliwę wymieszać z octem, cukrem i musztardą - na gładką masę. Dodac sok z cytryny i wyciśnięty czosnek. Dobrze wymieszać. Polać sałatę tuż przed podaniem.
Smacznego :D
Orientalna zupa z krewetkami to pyszna, prosta, pikantna, esencjonalna zupa z...
Odsłon: 108
Pyszne, rozpływające się w ustach ciasto, które za sprawą jogurtu i sezonowyc...
Odsłon: 216
Amarantus znany jest również pod nazwą szarłat. Jest to zboże uprawiane od st...
Odsłon: 114
Amarantus znany jest również pod nazwą szarłat. Jest to zboże uprawiane od st...
Odsłon: 65
Orientalna zupa z krewetkami to pyszna, prosta, pikantna, esencjonalna zupa z...
Odsłon: 108
Pyszne, rozpływające się w ustach ciasto, które za sprawą jogurtu i sezonowyc...
Odsłon: 216
Amarantus znany jest również pod nazwą szarłat. Jest to zboże uprawiane od st...
Odsłon: 114
Amarantus znany jest również pod nazwą szarłat. Jest to zboże uprawiane od st...
Odsłon: 65
Składniki
Opłukaną i osączoną sałatę porwać palcami (nie kroić!), wsypać do salaterki. Przygotować sos : oliwę wymieszać z octem, cukrem i musztardą - na gładką masę. Dodac sok z cytryny i wyciśnięty czosnek. Dobrze wymieszać. Polać sałatę tuż przed podaniem.
Smacznego :D
Przepisy Dodatki
Dodatki
Salceson z golonki.
Dodatki
Pieczone nadzionko
Dodatki
Ciasto na pierogi bez jajka
Dodatki
Fasolka szparagowa z piekarnika
Salceson z golonki.
Salceson zrobiony jest z tylnej golonki i przednich goleni wieprzowych, salce...
Odsłon: 336
Pieczone nadzionko
Przy okazji faszerowania kurczaka przygotowałam też pieczone nadzienie. W sam...
Odsłon: 377