Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele już ciast na pierogi wypróbowałam i cały czas wracam tylko do tego jednego sprawdzonego przepisu. Jak dla mnie to ciasto jest idealne. Szybko się wyrabia i co najważniejsze łatwo się wałkuje i lepi pierogi.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1219
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1081
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2141
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1219
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1081
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2141
Składniki
Do miski wrzucamy mąkę, sól, dolewamy wrzącą wodę oraz oliwę.
Wszystko dokładnie mieszamy i wyrabiamy ciasto.
Ciasto po wyrobieniu jest gotowe do użycia, wystarczy tylko rozwałkować i już możemy lepić pierogi z czymkolwiek chcemy.
Smacznego !!!