Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele już ciast na pierogi wypróbowałam i cały czas wracam tylko do tego jednego sprawdzonego przepisu. Jak dla mnie to ciasto jest idealne. Szybko się wyrabia i co najważniejsze łatwo się wałkuje i lepi pierogi.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 259
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 240
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 259
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 240
Składniki
Do miski wrzucamy mąkę, sól, dolewamy wrzącą wodę oraz oliwę.
Wszystko dokładnie mieszamy i wyrabiamy ciasto.
Ciasto po wyrobieniu jest gotowe do użycia, wystarczy tylko rozwałkować i już możemy lepić pierogi z czymkolwiek chcemy.
Smacznego !!!