Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1002
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 883
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12683
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1002
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 883
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12683
Składniki
Do gorczycy dodałam wodę i ocet i zostawiłam na noc do napęcznienia.
Napęczniała.
Dodałam po szczypcie soli i cukru i gorczycę zmalaksowałam i dodawałam wody filtrowanej do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Część musztardy doprawiłam łyżeczką miodu, a część dobarwiłam kurkumą, co kto lubi :)
Smacznego :)