Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 1287
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1669
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1151
Polecam.
Odsłon: 1287
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1669
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1151
Składniki
Do gorczycy dodałam wodę i ocet i zostawiłam na noc do napęcznienia.
Napęczniała.
Dodałam po szczypcie soli i cukru i gorczycę zmalaksowałam i dodawałam wody filtrowanej do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Część musztardy doprawiłam łyżeczką miodu, a część dobarwiłam kurkumą, co kto lubi :)
Smacznego :)