Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Do gorczycy dodałam wodę i ocet i zostawiłam na noc do napęcznienia.
Napęczniała.
Dodałam po szczypcie soli i cukru i gorczycę zmalaksowałam i dodawałam wody filtrowanej do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Część musztardy doprawiłam łyżeczką miodu, a część dobarwiłam kurkumą, co kto lubi :)
Smacznego :)