Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paprykarz szczeciński to wymieszane mięso ryb, ryż, koncentrat pomidorowy, o...
Odsłon: 5
Tradycyjnych makówek śląskich nie może zabraknąć na moim świątecznym stole, j...
Odsłon: 152
Dzisiaj przepisów na bigos mamy tyle ile domów, w których jest przyrządzany....
Odsłon: 164
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 54
Paprykarz szczeciński to wymieszane mięso ryb, ryż, koncentrat pomidorowy, o...
Odsłon: 5
Tradycyjnych makówek śląskich nie może zabraknąć na moim świątecznym stole, j...
Odsłon: 152
Dzisiaj przepisów na bigos mamy tyle ile domów, w których jest przyrządzany....
Odsłon: 164
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 54
Składniki
Do gorczycy dodałam wodę i ocet i zostawiłam na noc do napęcznienia.
Napęczniała.
Dodałam po szczypcie soli i cukru i gorczycę zmalaksowałam i dodawałam wody filtrowanej do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Część musztardy doprawiłam łyżeczką miodu, a część dobarwiłam kurkumą, co kto lubi :)
Smacznego :)